Kahtelin tossa läppärin kautta leffaa aiemmin, ku kissa tuli päättäväisen näkösenä, astui kannen päälle sulkien sen ja käpertyen kainaloon, että "Nyt ei katota mitää meluisia äksönleffoja. Nyt nukutaan."
No eipä siinä muu auttanu. Mullaki alko tekee tehtävänsä yks lonkero, että pikkasen rupes jo luomia painamaanki, että ei ollenkaan huono idea ollu.
Nukuinki sit kolmen tunnin päiväunet.
Aika vähällä unella sitä on tulluki toimeen jonki aikaa. Menin mihin aikaan tahansa nukkumaan niin heräsin jo 6-7 aikaan aamulla. Joskus tuli nukuttua vaan 3-4 tuntia. Kyll mie aina ihan pirteä olin, ettei se mitenkään haitannu.
Toivottavasti tää illalla nukkuminen ei nyt vaikuta mitenkään tohon aamuheräämiseen, ku pitää lähtee ajoissa veljen tykö kissojen laatikot tyhjentämään, sapuskaa antamaan ja niitä hetkeks viihdyttämään.
Toinen kissoista on vähä nirppanokka, että jos laatikossa on yksiki kakka, niin neiti ei voi siellä käydä vaan tekee tarpeensa jonneki vähemmän mukavaan paikkaan.
Sen takia siellä täytyy vielä illallaki käydä, mut sen onneks hoitaa veljen kaveri. Kerkiän mieki muutaki tekemään ku matkustella kissoja hoitamassa.

Nyt vielä iltapalaks toinen lonkero ja takasi leffan pariin. Ihme tissuttelija mustaki tullu! =D
Kai se tosiaan on tää kesä mikä vaikuttaa.