Eilen oli eka ilta jv koulutuksessa. 6 tuntia lakipykäliä on aika kuivaa, mut kyllä se samalla oli ihan kivaa. Takapuoli ja polvet huusi apua siitä istumismäärästä kyll. x)
Tehtiin kolmen hengen ryhmissä lopussa pieni tehtävä, jossa saatiin paksu nivaska lakipykäliä ja 34 väittämää, jotka piti selvittää oliko oikein vai väärin ja vähä perustella. Koetettiin tehdä tehtävä ilman sitä nivaskaa ulkomuistista, kun vasta käytiin läpi niitä asioita ja saatiin ennätysajassa tehtävä valmiiks ja vain kuusi vastausta oli väärin. Aika hyvin mun mielestä. =)
Aikaa jäi sitten niitä näitä rupatteluun ja toinen kavereista kertoi vähä kokemuksiaan vartijan töistä, jotka oli ihan mielenkiintoista kuunneltavaa.
Tää ilta on vielä istuskelemista ja teoriaa ja sit pari iltaa käytännön harjotteluita. Ens viikolla vielä pari teoriapäivää ja sit koe.

Toivottavasti nyt saan äkkiä jostain rahaa maksaa kurssi, ettei mee ikuisuus todistuksen saamiseen, että pääsisin töitä painamaan hulluna. Rahaa kun tarvisin todella kipeästi ja on todella kohtalon ivaa, että tarviin paljon rahaa, että pääsisin tekemään sitä rahaa.

Tänään kyll täytyy ehtiä syömäänki jotain ja ottaa jotain purtavaa ja juotavaa sinneki mukaan, ku eilen alko tekee loppuajasta heikkoa ja hiukan päätäki särkeen, ku en ehtiny syödä.

Nyt lakipykäliä pänttäämään, että voi sanoa jotain muistaneensa eilisestäki. =P